SprucePoint startade år 2012 av Robert Knutsson och Clas Knutsson. Bandet har sitt unika sound och skriver lovsånger utöver det vanliga. Clas Knutsson driver nu StudioLovsång.se (hjälper dock till med musiken & videos). Bandet SprucePoint drivs nu av paret Robert och Caroline Knutsson sen 2020.

Vi är ett par som som Jesus svetsat ihop med Sin Kärleksglöd, vi brinner för att sprida evangeliet och göra Jesus känd. Vi är överlåtna älskade redskap till Jesus, som penseln i konstnärens hand, eller instrumentet i musikerns hand.

Vad vi vill med SprucePoint

Det är inte frågan om vad vi vill, det är frågan om vad Jesus vill, och vi tror att Han vill nå ut till dig som lysnar och beröra dig så starkt med Sin kärlek och nåd, då Han omfamnar dig och säger, Jag älskar dig och lämnar dig aldrig. Jesus är inte en sanning, Han är sanningen och kan inte ljuga, Han är trofast och sann och vad Han lovat det håller Han, därför är det viktigt att läsa Guds Ord utifrån att ha en levande relation med Jesus, Guds Ord är levande och verksam, Hans Ord är Ande och liv, Jesus själv sa ni söker i skrifterna men det är om Mig dom vittnar, vi vill uppmuntra dig som lyssnar på dessa Lovsångs låtar att läsa bibeln och se Guds underbara löften för dig, för just din situation där du är just nu, Jesus är svaret på alla problem, vår glädje är att Du får en starkare och närmare gemenskap genom att låta Gud tala till Dig och beröra dig genom dessa låtar. Vi säger som Johannes säger, låt mig bli mindre och Han bli större. för det handlar bara om Jesus och har alltid gjort, därför älskar vi att lovprisa och sjunga till Jesus och han vill bjuda upp dig till en glädje och seger dans när du lyssnar på dessa låtar. 

Vår vision & mål

"Det finns en liten historia om en pojke"

Vår vision & mål

Gud har visat oss att den lovsång som föds i Hans famn och närvaro, kommer att beröra alla lyssnare så som elden smälter stearin, Jesus vill sätta dig fri genom Lovsången vi förmedlar, och Han vill Välsigna och förvandla dig, Vi vill verkligen att du som lyssnar skall förstå att du är värdefull inför Gud oavsett vad du än säger eller tänker. denna berättelse har inte vi skrivit utan det än någon annan som skrivit den. men den förklarar otroligt bra hur värdefull du är för Gud.

Det finns en liten historia om en pojke och en pappa,som bodde vid havet. Dom byggde en liten båt tillsammans och färgade den röd och satte ett vitt segel på den, dom lekte med den dag efter dag, pojken växte och blev större, en dag gick pappan bort i sjukdom, och pojken blev väldigt ledsen, efter en tid, gick pojken ut och lekte själv med båten, båten var det käraste han hade med sin fader, Han älskade Sin båt, för den påminde om Hans pappa. en dag när han lekte med båten så kom en vindpust och tog tag i seglet och båten följde med bäcken och pojken sprang för att få tag i den, båten for hela vägen genom bäcken och försvann ut i dimman till havs. pojken grät och blev förtvivlad, det han hade som mest kärast och som påminde honom om Hans pappa och alla deras underbara minnen, efter ännu en tid så gick pojken till byn och såg i ett skyltfönster sin båt och han kände glädje inom sig, han gick in till mannen som hade hand om affären och sa, det där är min båt, den har jag och min pappa gjort, mannen som hade hand om affären sa att några fiskare hade kommit in med den till honom, han kunde inte ge bort båten, men pojken kunde få köpa båten, pojken blev ledsen, och sa jag har inga pengar, men mannen stod fast vi sin sak. pojken gick från hus till hus för att fråga om han kunde få lite strö jobb här och var. han kämpade varje dag och sparade för att ha råd med båten, och gick förbi skyltfönstret för att i hopp se att båten var kvar och ingen hade köpt båten. till slut hade pojke samlat ihop pengar till båten och gick in till mannen i affären och gav dom pengar som behövdes och tog emot båten. pojken sa, Åh min älskade båt, nu är du min två gånger, Jag har gjort dig och jag har nu också köpt dig. vad menas med denna berättelse? Jo Jesus har gjort oss och vi alla har gått miste om Hans härlighet, Hans gemenskap och närvaro, men Han kom ned från himlen och gav sitt liv på korset och betalade dig fri med Sitt eget dyrbara blod, Du är ovärderlig i Hans ögon.

Vi har märkt och sett genom åren då Jesus öppnat våra ögon att de finns inga eliter i Guds rike, Vi vill framförtydliga att allt Jesus ger till dessa stora predikanter och profeter, det har du med fått, vi vill att du genom Lovsången vi förmedlar från Jesus skall veta, Att detta är just för dig, och om vi skrev bara musik så skulle musiken beröra lite grann, och det är inte det vi vill, Sannerligen utan JESUS så är tonerna och musiken död, det handlar bara om Jesus och Han ser dig och vill visa det genom att låta Lovsången dra dig in närmare inför Honom. vi vill att allihopa skall få höra om Jesus, och få uppleva Hans kärlek och värme, och att profetisk lovsång direkt från Jesus mun skall höras i varje hem och skänka hopp och ljus mitt i en fallen värld.